АНТИКРИЗОВИЙ ЦЕНТР РЕСТОРАТОРІВ

# Спасем_Наші_Ресторани_Вместе

Ми пропонуємо:

Організувати співтовариство і нетворкінг представників ресторанної індустрії

 

Разом розробити і реалізувати план антикризових заходів в індустрії, спрямований на підтримку галузі, закладів, власників, керівників, кухарів, працівників

 

Підготувати та реалізувати план взаємодії з Урядом, який допоможе збереженню ресторанної індустрії

Ми вам потрібні!

Приєднуйтесь до нашого спільного руху.

Заповніть анкету учасника Антикризового центру, щоб ми знали, що нас багато, поділіться посиланням зі знайомими.

 

Ступінь участі будь-яка - від отримання інформації від нас до активної участі в щоденному житті Антикризового центру.

 

З вами нас багато, без вас нас не почують.

Зробіть перші два кроки прямо зараз:

1) Заповніть анкету на сайті

2) Розкажіть про нас друзям і знайомим

 

# Спасем_Наші_Ресторани_Вместе!

Основні напрямки та інструменти роботи Центру:

Пошук і розробка рішень для галузі, моніторинг того, що відбувається з ресторанними ринками інших країн, як підтримують галузь, що роблять самі гравці ринку та інша інформація

 

Організація різних активностей, підтримуючих заходів для різних професій галузі для підтримки їх духу, настрою

 

Проведення опитувань, збір актуальних статистичних даних по галузі

 

Юридична консультація. Моніторинг нових нормативно-правових актів, їх роз'яснення і коментарі юристів, підготовка документів, актуальних для галузі (відносини з орендодавцем, відносини з співробітниками).

 

Організація освітніх вебінарів

 

Організація онлайн воркшопу для рестораторів з розробки актуальних і ефективних інструментів для вирішення проблем за спеціальною методикою із залученням професійних модераторів

 

Доступ до матеріалів журналу Ресторатор за 2016-2020 рр .: до всіх аналітичних матеріалів, рецептів, прикладних поетапних інструкцій та документів, галузевих стандартів і норм.

 

Публічні онлайн інтерв'ю з ключовими гравцями галузі.

Звернення до галузі

Сьогодні ми можемо констатувати, що ресторанна галузь в Україні на межі ліквідації. Ми не маємо права працювати, ми не маємо права забезпечувати себе і свій бізнес. Ми сподіваємося, ці заходи прийняті урядом виключно з благих намірів, сподіваємося, що ці кроки дадуть результати по зменшенню поширення вірусу.

 

Але нам з вами тепер потрібно думати, що робити далі, як не дати ресторанної індустрії в країні припинити своє існування. Ми знаємо, що ви розгублені. Ми знаємо, що ви боїтеся. Ми знаємо, що ви зліться і не розумієте, що робити далі. Ми теж!

Але ще ми знаємо, що саме зараз, потрібно об'єднатися для того, щоб улюблена справа, загальне для всіх нас, вистояло в ці складні часи.

 

Тому ми, власники компанії Ресторатор Україна, Сергій Трахачев і Софія Коломицева, оголошуємо про формування Всеукраїнського Антикризового центру рестораторів.

Ми переслідуємо дві глобальні цілі ВАЦР:

Перше, об'єднати ресторанну індустрію, щоб допомогти один одному зберегтися, консолідувати наші зусилля, щоб врятувати галузь в період стагнації,

Друге, донести інтереси ресторанної індустрії до уряду.

 

Всеукраїнський Антикризовий центр рестораторів створюється на громадських некомерційних засадах.

Діяльність Центру носить тимчасовий характер до припинення карантину і повернення до нормального життя.

 

Що ми робимо:

  • Консолідуємо представників ресторанної індустрії, яким близькі наші цілі

  • Разом розробимо і реалізуємо план антикризових заходів в індустрії, ми шукаємо вдалі кейси та інструменти підтримки галузі, закладів, власників, керівників, кухарів, всіх співробітників.

  • Ми готуємо план взаємодії з Урядом, який допоможе збереженню ресторанної індустрії

 

Ми звертаємося до рестораторів. Сьогодні ваш бізнес зупинився. Повністю або практично повністю. Ви стикаєтеся з масою проблем і змушені вирішувати їх самостійно. Ми пропонуємо робити це разом, так легше і продуктивніше.

 

Ми звертаємося до Керуючих. Це закінчиться. Обов'язково закінчиться. Сьогодні ви перебуваєте на передовій, хтось сам розвозить їжу на мопеді, хтось приймає замовлення. Сьогодні як ніколи важливо підтримувати один одного, обговорювати, ділитися, придумувати разом.

 

Ми звертаємося до кухарів. Якщо ви все ще працюєте на доставці. Ми раді за вас, розкажіть нам про свої успіхи. Поділіться проблемами - разом ми спробуємо знайти рішення. У вас добре йдуть справи і ви розширювати? Дайте знати, багатьом зараз потрібна робота.

 

Ми звертаємося до офіціантів - вчіться, ставайте сильнішими і розумнішими, наші ресурси до ваших послуг. Найкраще, що ви можете зараз зробити, це відпочити, набратися сил і навчитися чомусь новому. Все це вже зовсім скоро знадобиться вам в новому житті.

 

Ми звертаємося до психологів. Ми зіткнулися з великою проблемою. Ми змушені відправити наші команди у відпустку за свій рахунок (залишити їх без засобів до існування), ми не знаємо, що буде завтра, нам нема на що спертися. Нам потрібна психологічна допомога. Всій індустрії: і рядовому співробітникові і власнику найбільшої ресторанної мережі.

 

Ми звертаємося до юристів. Якщо ви розбираєтеся в нашій сфері, відгукніться. Ми маємо право заявити про себе влади і уряду. Ми маємо право бути почутими і сприйнятими всерйоз. Без вас, вашого досвіду і знань ми ризикуємо так і залишитися сірою масою, якою простим розчерком пера можна заборонити добувати собі їжу.

 

Ми звертаємося до бухгалтерів і фінансистів. Відгукніться. Нам потрібно об'єднатися, щоб спільно вирішувати нагальні проблеми. Ваші колективні рішення врятують економіку наших ресторанів.

 

Ми звертаємося до маркетологівм, Pr-ників, дизайнерів. Допоможіть Центру бути почутими і побаченими кожним, хто має відношення до ресторанної індустрії.

 

Ми звертаємося до студентів. Ви наша надія. Ви будете відроджувати те, що зараз стагнує. Карантин - це не канікули). Знайдіть в собі сили! Вчіться, читайте, дивіться, спілкуйтеся, збирайтеся в активні групи. Ми будемо раді вашій допомозі!

 

Ми звертаємося до тренерів і коучів. Якщо ви готові поділитися вашими знаннями - відгукніться. Ми можемо інформувати спільноту про ваші курси, програми, тренінги. Ми пропонуємо нам об'єднатися, провести вебінари для різних категорій співробітників ресторанної сфери і дати натхнення всім бажаючим.

 

Ми звертаємося до всіх, хто ще в березні був зайнятий в ресторанній індустрії. Якщо ви активні, якщо у вас є ідеї, якщо ви готові до командної роботи, ми чекаємо вас. Будь-які рішення, які допоможуть ресторанам встояти, ми будемо збирати і втілювати в життя разом.

 

Головна сторінка Антикризового центру в інтернеті - save.restorator.ua Заповніть анкету учасника, щоб ми знали, що нас багато, поділіться посиланням зі знайомими. Сьогодні цінна будь-яка ступінь залученості - від отримання інформації від нас до активної участі в щоденному житті Антикризового центру. З вами нас багато, без вас нас не почують.

Зробіть перші два кроки прямо зараз:

1) Заповніть анкету на сайті

2) Поділіться цим повідомленням зі знайомими

# Спасем_Наші_Ресторани_Вместе!

+38 067 402 4549 (Софія)

+38 067 508 5042 (Сергій)

logo_ura1.png

02068 Україна, Київ,

вул. Драгоманова 31-Б, офіс 157

+38 (044) 502-1623

+38 (067) 508-5042

st@restorator.com.ua

www.uara.org.ua

  • УРА-канал
  • Facebook - Белый круг
  • Instagram - Белый круг