ПРОГРАМА І НАПРЯМКИ ДІЯЛЬНОСТІ

Короткострокові (до 1 року) цілі

Аналізуючи поточну ситуацію, міжнародний досвід і дії українського уряду, ми прийшли до висновку, що обмеження в роботі ресторанної індустрії з боку держави будуть відбуватися до середини 2021 року. Зараз основні зусилля спрямовуються на якнайшвидше припинення обмежень роботи галузі з боку держави шляхом взаємодії з владою на різних рівнях ( про діяльність і результати в 2020 році ).

 

Середньострокові (до 3-х років) цілі

1. Знижена ставка ПДВ 7% для виведення бізнесу з тіні. Ми перші в індустрії ініціювали це важливе питання в 2020 році і працюємо над його вирішенням.
2. Введення поняття неоподатковуваного стажування для молодих (нових) співробітників

3. Легалізація доставки алкогольних напоїв та коктейлів підприємствами громадського харчування.

4. Створення та участь в державних програмах розвитку внутрішнього гастротуризма і локальної кухні.

 

Медіа, PR

1. Безпека відвідування ресторанів. Введення карантину зробило ресторани «небезпечними і заразними», що зменшує кількість гостей.

2. Необхідність підтримки ресторанів в складний період з боку гостей, політиків, публічних людей.

3. Інформування суспільства про високу соціальну цінність галузі. Ми працевлаштовуємо велику кількість людей, які не йдуть на біржу праці за грошовою допомогою і не їдуть працювати і жити за кордон.

4. Популяризація ресторанних професій: кухар, офіціант, бармен і ін.

Якщо ви поділяєте наші цілі і завдання, станьте членом УРА!

1

1

1