Візія, Місія та Цілі асоціації
Візія
Візія Української ресторанної асоціації - це процвітаюче та гостинне співтовариство ресторанів та інших закладів громадського харчування, діяльність яких сприяє розвитку смаку, гостинності та високої якості життя України і українців.
Місія
Місією Української ресторанної асоціації ми бачимо служіння розвитку ресторанної індустрії та забезпечення її успіху. Для цього ми: підвищуємо операційну ефективність, зменшуємо ризики і розвиваємо таланти; підвищуємо і захищаємо життєздатність бізнесу на національному та місцевому рівнях; стимулюємо обмін досвідом та співпрацю представників галузі.
Цілі
Ми ставимо перед собою амбітні, благородні, досяжні цілі:
1. Популяризація та поширення ключових цінностей: гостинність, співпраця, довіра і професіоналізм.
2. Об'єднання зусиль учасників ринку щодо вдосконалення взаємодії з центральними та місцевими органами державної влади;
3. Розвиток екосистеми ресторанного бізнесу України, перетворення її в Гастроцентр Західної Європи;
4. Сприяння розвитку харчової безпеки;
5. Всебічна підтримка членів асоціації;
6. Комунікації і розвиток професійної освіти, налагодження ефективної взаємодії навчальних закладів і ресторанних компаній - це новий рівень професійної освіти.