Візія, Місія та Цілі асоціації

Візія

Візія Української ресторанної асоціації - це процвітаюче та гостинне співтовариство ресторанів та інших закладів громадського харчування, діяльність яких сприяє розвитку смаку, гостинності та високої якості життя України і українців.

Місія

Місією Української ресторанної асоціації ми бачимо служіння розвитку ресторанної індустрії та забезпечення її успіху. Для цього ми: підвищуємо операційну ефективність, зменшуємо ризики і розвиваємо таланти; підвищуємо і захищаємо життєздатність бізнесу на національному та місцевому рівнях; стимулюємо обмін досвідом та співпрацю представників галузі.

Цілі

Ми ставимо перед собою амбітні, благородні, досяжні цілі:

1. Популяризація та поширення ключових цінностей: гостинність, співпраця, довіра і професіоналізм.

2. Об'єднання зусиль учасників ринку щодо вдосконалення взаємодії з центральними та місцевими органами державної влади;

3. Розвиток екосистеми ресторанного бізнесу України, перетворення її в Гастроцентр Західної Європи;

4. Сприяння розвитку харчової безпеки;

5. Всебічна підтримка членів асоціації;

6. Комунікації і розвиток професійної освіти, налагодження ефективної взаємодії навчальних закладів і ресторанних компаній - це новий рівень професійної освіти.