Навіщо брати участь?

1. Підтримка і інформація

Управляти ресторанним бізнесом складно. Ми поруч, щоб допомогти.

  • Інформаційні дайджести юридичних, податкових та галузевих новин. Ми уважно і професійно стежимо за свіжими новинами і подіями і відправляємо їх вам;

  • Відкрита юридична он-лайн консультація - 1 раз на місяць;

  • Відкрита он-лайн консультація з питань харчової безпеки (HACCP і т.д.) - 1 раз на місяць;

  • Гаряча телефонна лінія з юридичних питань - 2 дзвінка або 2 години включено в річний пакет;

  • Гаряча телефонна лінія з питань харчової безпеки (HACCP і т.д.) - 2 дзвінка або 2 години включено в річний пакет;

  • Галузеві дослідження та звіти. Готуються на основі об'єктивних даних учасників Асоціації. Наші опитування і дослідження дадуть розуміння і уявлення про важливі для всіх нас речі. Наприклад, зріз галузевих ставок оплати праці дає розуміння про середні ставки заробітної плати в країні в цілому і в вашому регіоні, допомагає дізнатися про тенденції в даному напрямку, допомагає будувати правильну кадрову політику в закладі)

2. Лобіювання інтересів галузі, захист прав і поліпшення економічного клімату.

Ми докладаємо максимум зусиль, щоб ваша думка і ваші потреби були в фокусі уваги влади при прийнятті важливих рішень. Ми працюємо з різними інститутами влади і організаціями. Ми будуємо відносини, вносимо пропозиції і лобіюємо зміни, щоб бути впевненими, що голос галузі звучить голосно і чітко. Про наші досягнення читайте тут>

3. Нетворкінг, спілкування і колаборації.

Зустрічі, повні натхнення та обміну досвідом, практичних інструментів і галузевих ідей. Вважаємо, що доступ до цієї спільноти є одним з найцінніших переваг членства в Українській Ресторанної Асоціації.

  • Щорічна конференція членів Асоціації;

  • Регіональні зустрічі, робочі сесії;

  • Майстер-класи, присвячені трендам, новій техніці і продуктам;

  • Допомога в пошуку співробітників і працевлаштуванні;

  • Telegram канал і чат для спілкування з колегами.

4. Гастротуризм. Розвиток регіонів.

  • Організація поїздок (всередині країни і за кордон) для обміну досвідом з колегами;

  • інформування на рівні країни про місцевих виробників, специалітети і локальні страви;

  • Організація тренд-турів по Україні і до зарубіжних колег.

5. Формування і розвиток актуальної професійної освіти.

Співпраця з профільними навчальними закладами: лекції, стажування, працевлаштування